V茅s al contingut
Joves

'Joves Futur +'

Joves

El grup de joves del servei SEVAP i IPI, que gestionem juntament amb la Fundaci贸 Resilis, avui 18 de juliol, han assistit a l'acte de cloenda (edici贸 I) del projecte JOVES FUTUR+馃殌 organitzat per la Fundaci贸 del Bar莽a i amb el suport de la Fundaci贸 "la Caixa".

Aquest projecte, que es va presentar l鈥1 de juny del 2022, t茅 la finalitat d'oferir suport i eines formatives, laborals i emocionals a les persones joves extutelades.

Com ha recordat la Dra. Marta Seg煤, la directora general de la Fundaci贸 FC Barcelona, el projecte Joves Futur+ "茅s benefici贸s per a tothom. Les empreses necessiten joves formats en una s猫rie d'oficis, els joves necessiten oportunitats laborals per poder viure de forma aut貌noma i finalment la societat es nodreix i beneficia d'aquest programa d鈥檌nserci贸 social i laboral."

A banda de la formaci贸 i inserci贸 laboral, el projecte Joves Futur + t茅 una part important de promoci贸 de les habilitats transversals, de suport psicosocial i d鈥檃companyament a trav茅s d鈥檜na xarxa de mentors. Durant tot el proc茅s es porta a terme una tasca de seguiment per promoure la seva autonomia, afavorir les compet猫ncies personals i socials per augmentar les possibilitats de tenir una feina i mantenir-la. 

 

JOVES FUTUR +