Formem part i col·laboradors

 

Fundació Mercè Fontanilles treballa des dels seus orígens de forma interinstitucional per l’enfortiment del tercer sector participant activament en l’acompliment dels objectius, així com, en les diferents activitats i jornades de les entitats de les quals forma part.

Mercè Fontanilles vol formar part de la societat d’una forma activa, i entén aquesta participació en les diferents xarxes com una implicació per impulsar els valors cívics i comunitaris que aporten benestar a tots els membres de la societat, lluitar contra l’exclusió i per donar els millors serveis a tot el seu usuariat.

Mercè Fontanilles continua desenvolupant noves iniciatives projectes socials, i oferint programes i serveis de qualitat a persones, gràcies a les diferents organitzacions públiques i privades que col·laboren amb la fundació.

Les entitats finançadores confien en la nostra experiència, en l’alt nivell tècnic dels projectes de Mercè Fontanilles en funcionament i aporten recursos financers claus que permeten a la fundació continuar treballant per acomplir les missions fundacionals mitjançant els diferents programes i serveis.     

Altres entitats col·laboradores permeten incrementar la qualitat dels serveis que oferim a les persones que atenem; complementar les activitats dels programes i serveis, millorar les infraestructures i equipaments dels nostres centres i renovar materials i equipaments dels diferents projectes.    

I també col·laboren amb la Fundació Mercè Fontanilles voluntaris i voluntàries que aporten la seva dedicació i esforç, contribuint a millorar i complementar l’atenció que prestem a les persones ateses.

 


Formem part

 

L'entitat forma part de les següents entitats:

 

 

                          

 

 


Suport i Col·laboradors