Vés al contingut
Instal·lacions_Fundació Mercè Fontanilles

Instal·lacions

Aules de formació_Centre de gestió_Fundació Mercè Fontanilles

Aules de formació

A la Fundació Mercè Fontanilles disposem de 6 aules de formació en les quals impartim els cursos a les persones que es troben en una situació d'exclusió social i que necessiten ajuda per a la seva inserció laboral.

Espai per usuaris_Fundació Mercè Fontanilles

Espais comuns per a usuaris/es

Les zones comunes pels usuaris/es compten amb espais còmodes, un menjador per poder fer els àpats, un espai amb ordinadors i un projector.

Espais centre de gestió_Fundació Mercè Fontanilles

Espais Centre de gestió

Al centre de gestió es duen a terme reunions tasques de gestió amb els centres vinculats i les entitats adherides a l'Associació Coordinadora Sinergia Social.

Despatxos d'atenció personalitzada_Fundació Mercè Fontanilles

Despatxos d'atenció personalitzada

L'atenció als i les usuàries és un dels pilars fonamentals dels serveis que ofereix la Fundació Mercè Fontanilles. Per aquest motiu, comptem amb despatxos habilitats perquè els usuaris i usuàries que ho necessitin, puguin tenir una atenció personalitzada segons les seves necessitats.

Sales de reunions_Fundació Mercè Fontanilles

Sales de reunions

Disposem de diverses sales de reunions anomenades segons diversos punts del territori català.

En aquestes sales es duen a terme tant reunions físiques amb l’equip i amb persones convidades com reunions telemàtiques a través de plataformes digitals, ja que les sales compten amb pantalla, càmera i micròfon per a poder dur a terme les reunions.