Borsa de treball

Si comparteixes els nostres valors d’entitat, vols aportar el teu esforç en l’atenció directa als diferents perfils d’usuariat en els nostres projectes i recursos, o bé, t’agradaria participar en la consecució dels nostres objectius com a Fundació a través dels teus coneixements tècnics o administratius, pots enviar el teu currículum mitjançant el següent formulari.

Merce Fontanilles Fundacio Borsa Treball Feina Barcelona Catalunya

En cas que el vostre currículum sigui seleccionat, ens posarem en contacte. Tingueu present que no sempre ens és possible donar resposta a tots els currículums que ens arriben, moltes gràcies. 

 

Si us plau, en format .doc o .pdf
Els fitxers han de ser de menys de 2 MB.
Tipus de fitxers permesos: jpg png bmp pdf doc docx avi mov.
Tractament de dades*

En compliment de la legislació vigent de protecció de dades personals, els informen que les dades que ens comuniquen seran gestionades per la nostra entitat, de la següent forma:

Responsable

Fundació Mercè Fontanilles

Finalitat

Gestionar les dades personals a demanda de l’interessat per diversos motius (contacte, voluntariat, donacions i enviament de currículums vitae).

Legitimació

Consentiment de l’interessat.

Destinataris

Només hi ha cessió de dades a la resta d’entitats pertanyents a la coordinadora Sinergia Social en el cas d’enviament de currículums vitae i comunicació.
No hi ha cap tipus de cessió de dades en els casos de contacte, voluntariat i donacions.

Drets

Accés, rectificació, supressió, limitació, oposició i portabilitat de les dades.