Borsa de treball

Si comparteixes els nostres valors d’entitat, vols aportar el teu esforç en l’atenció directa als diferents perfils d’usuariat en els nostres projectes i recursos, o bé, t’agradaria participar en la consecució dels nostres objectius com a Fundació a través dels teus coneixements tècnics o administratius, pots enviar el teu currículum mitjançant el següent formulari.

Merce Fontanilles Fundacio Borsa Treball Feina Barcelona Catalunya

En cas que el vostre currículum sigui seleccionat, ens posarem en contacte. Tingueu present que no sempre ens és possible donar resposta a tots els currículums que ens arriben, moltes gràcies. 

 

Si us plau, en format .doc o .pdf
Tractament de dades*

En compliment de la legislació vigent, li comuniquem que els currículums recollits per aquest mitjà s'inclouen a un fitxer del qual és responsable l'entitat titular del web, amb la finalitat exclusiva de seleccionar personal, segons les ofertes de treball disponibles. Amb l'enviament ens autoritza a fer-ne aquest tractament. Aquests Currículums només es cediran a les entitats que pertanyen a la Coordinadora Sinergia Social i, en cas de no ser seleccionats es conservaran durant un termini màxim d'un any.
Se l'informa que pot exercir els drets d'oposició, accés, rectificació, i cancel·lació dirigint un correu a fmf@sinergia.org