Vés al contingut
Col·labora_Fundació Mercè Fontanilles

Col·labora

Descobreix el que pots fer tu!

Fes costat a les persones que més et necessiten_Fundació Mercè Fontanilles

FES COSTAT A LES PERSONES QUE MÉS ET NECESSITEN

Icona voluntariat

Voluntariat

El programa de voluntariat de Fundació Mercè Fontanilles permet ampliar i recolzar les diferents activitats i programes que es duen a terme en els diferents serveis residencials de l’entitat. Com a voluntari i voluntària estaràs contribuint en la realització d’activitats complementàries, recolzant als i les professionals o participant directament en els projectes, i per tant, ajudaràs a millorar la qualitat dels serveis que oferim al nostre usuari o usuària.

Pots ajudar fent classes de reforç al nostre jovent, acompanyant a les persones usuàries a les diferents activitats o sortides que realitzem. O bé, si tens coneixements específics en un àmbit i t’agradaria compartir-los amb nosaltres pots fer una classe de cuina, dirigir una activitat física, o realitzar un taller d’escriptura o fotografia...

Icona donacions

Donacions

La Fundació Mercè Fontanilles destina les donacions exclusivament a la millora dels recursos i equipaments dels diferents serveis residencials i projectes de l’entitat.

En una organització on els espais residencials són claus per a atendre als i les usuàries, la renovació d’equipament i material, així com, el manteniment i millora de les infraestructures que disposem permet millorar els espais de convivència i la realització d’activitats complementàries.

Si desitgeu realitzar una aportació que contribueixi a continuar millorant els serveis a les persones usuàries, si us plau, omple el següent formulari. Gràcies per confiar en la nostra tasca.

Icona empreses

Empreses

Impulsem estratègies de RSC (Responsabilitat Social Corporativa) amb l’empresa amb l’objectiu d’aportar valor a la societat i a l’empresa: màrqueting social, voluntariat empresarial, co-branding...

Si ets una empresa i t'agradaria col·laborar amb nosaltres o informar-te de com ho pots fer, no dubtis en contactar amb nosaltres, estarem encantats de parlar amb tu.

Icona particulars

Particulars

Compartint el teu temps i les teves habilitats contribueixes com a voluntari i voluntària a millorar el benestar dels infants, joves i gent gran que atenem a la fundació. Pots participar en diferents activitats de convivència, culturals, reforç escolar, sortides lúdiques, artístiques...

D’igual forma, si tens coneixements específics en un àmbit com cuina, escriptura, informàtica, esports... i t’agradaria fer partícips als usuaris mitjançant una activitat dirigida o un taller, contribuiràs a complementar i millorar els serveis que oferim als i les infantes, joves i gent gran que atenem.

Anima't

Si t'agradaria col·laborar amb nosaltres!

Qualsevol mena de col·laboració pot marcar la diferència.