La consellera de Benestar Social i Familia, Neus Munté, visita la Fundació Mercè Fontanilles

Visita Consellera Neus Munté Mercè Fontanilles
Divendres, 17 Gener, 2014
Tipus: 
Visita institucional

El passat dimecres 15 de gener la consellera de Benestar Social i Família la Sra. Neus Munté i Fernàndez va realitzar una visita a la seu de la fundació per conèixer personalment els diferents projectes que gestiona l’entitat.

La consellera, acompanyada de la Sra. M. Mercè Santmartí i Miró, Directora de la Direcció General d’Atenció a la Infància i l’Adolescència i el Sr. Jordi Bach, Responsable de l’Àrea de Suport als Joves Tutelats i Extutelats, van conèixer els serveis i programes de Mercè Fontanilles.

L’equip directiu va explicar als representants institucionals la visió de l’entitat; cercar la complementarietat dels nostres serveis i oferir una atenció directa global a tots els nostres usuaris.  
I en la mateixa línia, es van donar a conèixer de forma concreta els diferents recursos i projectes que gestiona i promou la fundació en el seus àmbits d’actuació; l’atenció a les persones, la formació i la inserció laboral.

La recepció va acabar amb la presentació del Servei d’Acompanyament Especialitzat en Joves que realitza la seva tasca a via Laietana, i amb la visita als diferents espais de treball de la fundació.

Comparteix la notícia: