Vés al contingut
Fundació Mercè Fontanilles_SARU

SARU

T'assessorem en el reconeixement del teu títol universitari!

El Servei d'Acompanyament al Reconeixement Universitari (SARU) és un servei per informar, assessorar i acompanyar persones en el procés de reconeixement dels seus títols universitaris emesos en altres països o amb titulacions universitàries emeses per l’Estat espanyol que hagin de tenir efectes a l’estranger:
 

  • Informem, assessorem i acompanyem a les persones en tot el procediment de preparació de la documentació per al reconeixement universitari.
  • Informem i assessorem en els tràmits d’Acreditació i Legalització de titulacions universitàries obtingudes o homologades a Espanya que hagin de tenir efectes a l’estranger.
  • Orientem laboralment els seus usuaris/es i els deriva cap als organismes competents en la matèria.
  • Derivem les persones que requereixen una primera acollida cap als organismes competents.

Oferim el coneixement i assessorament sobre totes les gestions, tràmits, taxes del procés d'homologació i d’equivalència del teu títol universitari dins la teva nova societat d'acollida. Estudi del teu expedient acadèmic particular.

També orientem a aquelles persones que tenen estudis universitaris inacabats i que volen continuar-los.

Més informació

Infografia_SARU

Amb el suport de:

Des de l'any 2010, Catalunya ofereix a les persones amb titulacions universitàries estrangeres, orientació i assessorament en els processos de reconeixement de la seva qualificació universitària.

Això és possible actualment gràcies al suport de:

Direcció General de Migracions, Refugi i Antiracisme