Programes d’intermediació

Agència de Col·locació FMF

La Fundació Mercè Fontanilles va ser reconeguda per part del Servei d’Ocupació de Catalunya com a Agència de Col·locació amb la identificació número 0900000003.

L’Agència de Col·locació FMF ofereix un servei d’intermediació laboral en coordinació i col·laboració amb el Servei d’Ocupació de Catalunya amb la finalitat de proporcionar a les persones treballadores una ocupació adequada a les seves característiques, i facilitar a les empreses les persones treballadores més apropiades per als seus requeriments i necessitats.

 

La missió de l’Agència de Col·locació FMF és la intermediació laboral gratuïta entre empreses contractants i persones que busquen feina. Facilitem a empreses les eines, el suport i els serveis d’assessorament, gestió i formació  per donar resposta a necessitats de contractació permanents o puntuals. I proporcionem a la persona candidata la incorporació, la permanència i el progrés en el mercat laboral, per millorar la seva ocupabilitat.

 

Amb el finançament de:

 

 


Punt Incorpora

Incorpora és un programa d’intermediació laboral que garanteix una bona integració de la persona a l’empresa. Aquest servei està dirigit a persones amb especials dificultats per l’accés al món laboral, com persones en situació o risc d’exclusió social o persones amb discapacitat.

Punt Incorpora de la Fundació Mercè Fontanilles

 


Punt Reincorpora

Reincopora és un programa d'intermediació laboral que té com a objectiu principal la realització d'itineraris personalitzats d'inserció sociolaboral, que contribueixen a la millora de les competències professionals, faciliten el desenvolupament de valors per ajudar a la integració laboral en l'empresa. Aquest servei està dirigit a persones internes a centres penitenciaris que es troben en la fase final de la seva condemna. 

Punt Reincorpora de la Fundació Mercè Fontanilles

 

Punts Incorpora: Col·laboració mitjançant acord amb la Fundació Bancària i la Caixa d’estalvis i pensions de Barcelona “La Caixa” establint com a drets i obligacions les especificades a l’acord en virtut del programa de “La Caixa” renovable anualment.