Experiències Vitals

30 Juliol 2013

Una mitjana de 250 persones afectades pel VIH/Sida inicien cada any el camí a la reinserció social gràcies a la xarxa de residències i pisos d’acollida de les dotze entitats que formen la Comissió de VIH/Sida i Exclusió Social d’ECAS (Entitats Catalanes d’Acció Social).

Amb l’objectiu de donar visibilitat al treball i el seu impacte social la Comissió va editar aquest vídeo en el que 18 testimonis donen les claus en els seus processos d’acollida i inserció, a través de la seva Experiència Vital.

La Comissió de VIH/Sida i Exclusió Social d’ECAS neix per millorar de forma conjunta la qualitat de vida, la integració i l’empoderament de les persones afectades pel VIH/Sida i que pateixen exclusió social. Mitjançant un anàlisi continuat de les seves necessitats i una millora del servei ofert; les entitats que formen la Comissió, entre elles la Fundació Mercè Fontanilles, tenen com a objectius estratègics: millorar la qualitat dels serveis i el procés d’acreditació, coordinar les accions amb la xarxa pública de serveis i millorar el coneixement de les necessitats dels usuaris.

'Experiències vitals des de les Llars residència i els Pisos de suport', VIH-SIDA i Exclusió Social from ECAS on Vimeo.