Programa Activa't

Dimecres, 23 Octubre, 2019
Tipus: 
actualitat

 

La Fundació Mercè Fontanilles, que forma part de la Coordinadora d’Entitats Sinergia Social, ha iniciat aquest curs 2019 – 2020 el programa Activa’t, de formació i ocupació. Aquest programa s’adreça a persones adolescents i joves migrades soles ateses als recursos residencials i serveis del sistema de protecció català.

A través del disseny d’un itinerari formatiu individual, el programa ofereix al grup d’adolescents i joves:

  • Formació en l’aprenentatge inicial del català i castellà
  • Formació en competències bàsiques i en competències transversals
  • Orientació formativa i orientació laboral
  • Assessorament per l’accés posterior a formacions de tipus ocupacional, per a que els i les joves es pugin introduir en l’aprenentatge d’un ofici o professió.

Es tracta d’oferir al col·lectiu d’adolescents i joves nouvinguts un suport sociopedagògic que millori el seu coneixement de l’entorn socioeducatiu del país d’acollida i que, a través de la formació, es millorin també les seves habilitats i capacitats.

El programa Activa’t, que compta amb el suport i la col·laboració de l’Obra Social ”la Caixa”, té com a finalitat principal la realització d’un acompanyament educatiu i sociolaboral amb els adolescents i joves nouvinguts per tal de millorar la seva ocupabilitat i afavorir així la seva inclusió social i laboral.

Amb el suport i la col·laboració de :

Comparteix la notícia: