Oportunitats de futur, beques d’estudis per a joves extutelats de l’Obra Social “la Caixa”

Acte lliurament beques la Caixa per a joves extutelats
Dimecres, 22 Juliol, 2015
Tipus: 
joves extutelats

Dilluns 20 de juliol va celebrar-se el reconeixement de la trajectòria acadèmica dels joves beneficiaris del programa; al mateix acte es va renovar el conveni de col·laboració entre el Departament de Benestar Social i Família i la Fundació Bancària pel curs vinent.

Presidit per la vicepresidenta del Govern català i consellera de Benestar Social i Família de la Generalitat, Neus Munté, i el director de la Fundació La Caixa, Jaume Giró; l’acte va reconèixer els resultats acadèmics de 36 joves extutelats. En paraules de Jaume Giró: “aquests joves extutelats són un exemple de la importància de la voluntat, l’esforç i l’afany de superació per tirar endavant. Se’ls ha ofert una oportunitat i l’han aprofitat. Això és un motiu d’orgull per a tots”.

Entre els estudiants reconeguts es troben tres joves que reben el suport de Fundació Mercè Fontanilles, és el cas de Malik Nabid que ha cursat estudis de grau mitjà d’Instal·lacions elèctriques i automàtiques, en Mohamed Ghanaoui estudiant del grau mitjà d’Instal·lacions de Producció de Calor i en Housaine Bahiri que ha acabat el grau mitjà de Gestió i Administració.

Beneficiaris beques estudis La Caixa de Fundació Mercè Fontanilles

- Housaine i Malik a l'acte de reconeixement -

Comparteix la notícia: