Nova residència per a persones grans

21 Desembre 2020

 

Nova residència per a persones grans

El projecte de la Fundació Mercè Fontanilles per l’equipament de Can Santa Digna, ubicat a Llerona, serà un centre destinat principalment a la gent gran. D’aquesta manera es dóna resposta a la necessitat del municipi de les Franqueses del Vallès i de la Comarca del Vallès Oriental de disposar d’unes instal·lacions ben dotades on atendre a les persones grans, un col·lectiu especialment vulnerable i molt afectat per la situació pandèmica generada per la Covid-19.

La Fundació posarà a disposició del municipi un centre residencial d’unes 35 places i alhora un centre de dia per a 20 persones en un entorn natural privilegiat. A més, l’emplaçament de Can Santa Digna estarà obert a altres col·lectius de la zona a través d’activitats educatives i formatives integrades en el medi que l’envolta i que s’aniran concretant un cop l’espai estigui en funcionament.

Amb la formulació d’aquest equipament per a la gent gran, la Fundació s’emmotlla a les prioritats assistencials actuals i futures del territori, aportant un projecte ben definit i emmarcat en l’atenció comunitària que requereix tant el moment com l’àrea on s’ubica. Per aquest motiu, el projecte ha estat molt ben acollit pel veïnatge de les Franqueses i s’està treballant per tal que d’aquí a un any aproximadament puguin començar a gaudir dels serveis de Can Santa Digna, un cop s’hagi enllestit el procés tècnic i de rehabilitació del nou centre.