NOUS CURSOS: AUXILIAR DE CELLER I VITICULTURA

Dijous, 28 Maig, 2020

NOUS CURSOS: AUXILIAR DE CELLER I VITICULTURA

Dins del marc del Punt Formatiu Incorpora de La Caixa, durant els mesos de juny i juliol, la Fundació Mercè Fontanilles endegarà dues formacions destinades a persones joves, prioritàriament del programa Incorpora Jove tot i que és oberta a altres beneficiaris del programa Incorpora, que vulguin aprendre els oficis d’auxiliar de celler i ajudant de viticultor/a. Es tracta de dues formacions a mida, orientades a oferir oportunitats laborals davant la demanda de professionals del sector de la vinya tant pel que fa a les feines del camp (campanya de la verema, poda, esporga o poda en verd) com de les tasques que es fan als cellers.

Aquestes formacions són fruit de la col·laboració entre La Caixa, La Fundació Mercè Fontanilles i el clúster empresarial Innovi, del qual formen part grans empreses com Gramona, Sumarroca, Torres, Codorniu i Freixenet, entre altres. Ambdues formacions consten d’una cinquantena d’hores en competències transversals, que es realitzaran en un format híbrid presencial i en línia, altres 55 hores en la capacitació tècnica i una vuitantena més aplicades en temps de pràctiques no laborals.

La formació tècnica i les pràctiques es desenvoluparan en finques de les empreses que integren el clúster Innovi. El curs d’auxiliar de celler començarà el 2 de juny i el d’ajudant de viticultor/a és previst que s’iniciï el 7 de juliol.

Comparteix la notícia: