Nou curs: Activa la llengua!

Divendres, 15 Gener, 2021

La Fundació Mercè Fontanilles engega una nova edició del programa Activa la Llengua, un programa de formació per a l’alfabetització i millora de les competències lingüístiques en català per a persones nouvingudes. De forma paral·lela a l’aprenentatge del català, el curs ofereix activitats grupals, visites i sortides per tal d’aprofundir en el coneixement de l’entorn sociocultural i també un programa de voluntariat.

Aprofitant els avantatges que ens ofereixen les noves tecnologies, per no aturar-nos en el compliment de la nostra missió social i de servei i alhora oferir un servei formatiu de qualitat, aquesta edició del curs serà en format en línia. Un format que posa el curs a l’abast de persones de tot el territori que només necessitaran un dispositiu mòbil, ordinador o tauleta per connectar-se.

Aquest any 2021, el curs de 120 hores es duu a terme majoritàriament en línia, tot i que inclou 15 hores de formació presencial a la seu de la Coordinadora Sinergia Social.

Hi haurà 2 grups. Els primers grups d’aquest any començaran la formació el 18 de gener. Les sessions són tres dies a la setmana, en horari de 9 a 11 h, de 12 a 14 h o de 15 a 17.30 h ( en total, 7,5 h a la setmana). 

El curs ofereix 3 nivells de formació: bàsic, mitjà i avançat. Per la qual cosa prèvia a l'inici de les classes es farà una prova de nivell (a ordinador) i una entrevista individual (en línia) per assignar els grups. 

Els següents grups iniciaran les classes el 24 de maig.

El curs acredita el certificat de primera acollida.

Les activitats presencials tindran lloc a la seu de la Coordinadora Sinergia Social: Carrer de Trajà, 14 (Interior) - Accés: Parc de la Font Florida. Tota la resta de classes seran en línia.

 

Per més informació: enviar correu a activalallengua@sinergia.org  o trucar al 93 268 22 22.

 

Col·laboradors:

Comparteix la notícia: