Nou curs: Activa la llengua!

15 Gener 2021

La Fundació Mercè Fontanilles engega una nova edició del programa Activa la Llengua, un programa de formació per a l’alfabetització i millora de les competències lingüístiques en català per a persones nouvingudes. De forma paral·lela a l’aprenentatge del català, el curs ofereix activitats grupals, visites i sortides per tal d’aprofundir en el coneixement de l’entorn sociocultural i també un programa de voluntariat.

Aprofitant els avantatges que ens ofereixen les noves tecnologies, per no aturar-nos en el compliment de la nostra missió social i de servei i alhora oferir un servei formatiu de qualitat, aquesta edició del curs serà en format en línia. Un format que posa el curs a l’abast de persones de tot el territori que només necessitaran un dispositiu mòbil, ordinador o tauleta per connectar-se.

Aquest any 2021, el curs de 120 hores es duu a terme majoritàriament en línia.

Hi haurà 2 edicions:

EDICIÓ 1: 18 de gener. Les sessions són tres dies a la setmana, en horari de 9 a 11 h, de 12 a 14 h o de 15 a 17.30 h ( en total, 7,5 h a la setmana). Díptic 

EDICIÓ 2: 24 de maig.  Es pot triar un dels 3 grups: Matí de 9h a 11:30h - Matí de 12h a 14:30h - Tarda de 15:15h a 17:45h. Díptic

El curs ofereix 3 nivells de formació: bàsic, mitjà i avançat. Per la qual cosa prèvia a l'inici de les classes es farà una prova de nivell (a ordinador) i una entrevista individual (en línia) per assignar els grups. 

El curs acredita el certificat de primera acollida.

 

Per més informació: enviar correu a activalallengua@sinergia.org  o trucar al 93 268 22 22.

 

Col·laboradors: