Millora de competències directives amb coaching

17 Juny 2021

Millora de competències directives amb coaching

Gràcies a un acord amb l’Escola Europea de Coaching, diversos càrrecs intermedis de la Fundació Mercè Fontanilles i de la Coordinadora Sinergia Social han tingut l’oportunitat de realitzar processos de coaching per tal de millorar les seves competències professionals.

El 2021 és el segon any que es realitza aquesta col·laboració, atesa la bona primera experiència. L’escola facilita alumnes de l’últim curs de coaching que necessiten fer hores de treball professional per tal que l’entitat pugui facilitar una atenció continuada als professionals directius de la Fundació i se sentin acompanyats/des en la tasca que desenvolupen.

Un dels directius que ha participat en aquesta experiència ha estat Jordi Panés, responsable del Centre Residencial d'Acció Educativa Lledoners, que explica aquells aspectes que han estat més interessants per ell:

"Crec que aquest procés de coaching m’ha ajudat a redescobrir l'impacte que els pensaments i l’actitud tenen sobre cada activitat que portem a terme. Aquest procés m’ha ajudat i ensenyat a aplicar diverses estratègies per donar feedback i realitzar peticions, aprenent a ser assertiu i a millorar en els processos de comunicació. En el meu cas, la meva coach em va ensenyar a  abandonar la zona de comoditat i començar a actuar, fent coses a les quals abans no m’havia plantejat.  En línies generals, podríem dir que aquest procés de coaching ens pot ajudar  a conèixer-nos millor, a donar-nos temps per reflexionar i, en definitiva, a comprendre'ns millor."