La FMF estrenarà imatge i seu

Dilluns, 30 Setembre, 2019
Tipus: 
actualitat

 

LA FMF ESTRENARÀ IMATGE I SEU

 

Iniciem un nou curs amb dues novetats que ens fan especialment il·lusió i que tenen a veure amb el canvi i l'evolució que està experimentant la Fundació Mercè Fontanilles. Aquestes notícies tenen a veure amb la ubicació de la seu i la nova imatge de l'entitat i de la Coordinadora Sinergia Social.

Una i altre, que ben aviat estrenarem, seran el reflex dels temps que s'estan experimentant en l'àmbit social, amb un augment generalitzat de les necessitats d'acollida, formació i orientació laboral, a les que volem donar resposta.

D'aquesta manera, a finals d'any, la Fundació Mercè Fontanilles i la Coordinadora Sinergia Social es traslladaran al centre de Barcelona, a un edifici situat a prop de la Gran Via, en el districte de Sants-Montjuïc, espai que permetrà atendre amb més comoditat i eficiència al nombre creixent de persones usuàries que hi ha actualment. L'adreça és: Carrer Trajà, 10 (08004). Accés: Parc de la Font Florida (Barcelona).

El canvi d'imatge de l'entitat anirà paral·lel a aquest trasllat i remarcarà els tres eixos sobre els quals s'ha construït la identitat, l'activitat i l'esforç de la Fundació Mercè Fontanilles que són: l'atenció (serveis socials i d'inclusió), la formació per l'ocupació i la reinserció laboral i l'emprenedoria.

 

                                                                                                                                     

Comparteix la notícia: