Vés al contingut
pexels-photo-302899.jpeg

Joves tenen la seva primera experiència laboral en el sector de l'hostaleria

pexels-photo-302899.jpeg

Contractació de joves al sector de l'hostaleria

A través d'un acord de l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria de Tarragona ciutat, la Fundació Mercè Fontanilles ha inserit aquest estiu diverses persones joves d'entre 18 i 21 anys atesos en recursos emancipació gestionats per l'entitat, que han obtingut, d'aquesta manera, la seva primera experiència laboral.

Aquesta iniciativa va iniciar-se en el marc de la pandèmia per la covid-19, quan l'associació d'hotelers tarragonina va entrar en contacte amb la Fundació per sol·licitar la contractació de joves extutelats. L'èxit i la satisfacció que aquesta col·laboració va generar entre els empresaris del sector, s'ha anat perllongant en el temps fins a arribar a un compromís mutu, que ha facilitat a moltes persones joves accedir al mercat laboral del sector de l'hostaleria en unes òptimes condicions de treball.

Cada inserció va acompanyada d'un estret seguiment per part de la Fundació, que facilita l'adaptació i rodatge dels/les joves a la seva primera experiència professional a Catalunya, vetllant pel seu desenvolupament personal i laboral, intervenint en cas d'incidència, i treballant per consolidar el lloc de treball de cada jove. Any rere any, són més els establiments hotelers que se sumen a aquesta col·laboració, que s'està convertint en un referent a la ciutat de Tarragona.