Hackató de l'emancipació

21 Desembre 2020

 

Hackató de l'emancipació

En el marc del treball en xarxa amb altres entitats del sector social, la Fundació Mercè Fontanilles ha participat en un Hackathó digital orientat a promoure propostes creatives davant les dificultats d’emancipació de la gent jove.

La FEDAIA (Federació d'Entitats d'Atenció i d'Educació a la Infància I a l'Adolescència) va organitzar aquesta activitat com una de les accions de cloenda del seu 24è Fòrum, que enguany ha estat dedicat al benestar emocional de la infància i adolescència així com de les persones i organitzacions que en tenen cura.

La Fundació, representada per la Coordinadora Sinergia Social, ha contribuït en la proposta amb la participació d’un dels joves del CRAE Lledoners. Aquest Hackaton virtual ha consistit en diverses trobades per internet durant les quals els joves han pogut cercar, proposar, debatre i aportar solucions innovadores a qüestions del seu interès que, en aquest cas, han tingut a veure amb els inconvenients que apareixen a l’hora d’emancipar-se. Les aportacions del centenar de joves que hi van participar en aquesta iniciativa, a banda de ser presentades en la cloenda del Fòrum de la FEDAIA, també seran traslladades a les administracions catalanes i al conjunt d’entitats socials de Barcelona.