Gran Taller: "MoveinOut”

Dilluns, 22 Juny, 2020

Gran Taller: "MoveinOut”

La situació de confinament que s’ha viscut durant aquests mesos ha estat nova per a tothom. El que pot ser un moment de transformació personal per algunes persones, per a d’altres pot ser més difícil i sentir-se perdut en alguns moments, caient en la desmotivació o perdent de vista els objectius.

Des dels Pisos Assistits Joves del Guinardó hem organitzat un taller vocacional impartit per la Marina Moreno, psicòloga i orientadora vocacional. L’objectiu del  taller és que el grup de joves visqui aquest moment de la manera més transformadora possible i trobin les seves motivacions, potenciant el seu nivell d’autoconeixement i empoderament a l’hora de prendre decisions sobre els seus objectius personals, itineraris formatius i professionals.

La Marina ha acompanyat al grup de joves en tres sessions amb una metodologia pròpia “MoveinOut” (de dintre cap a fora) centrada en l’aprenentatge mitjançant l’acció, utilitzant diverses dinàmiques experimentals com el Coahing, l’Ecologia emocional, la Ludoformació, la musicoteràpia, el teatre i el PNL entre d’altres.

Una manera de “reconnectar” amb les seves motivacions a través d’un espai diferent d’experimentació i de joc.

La valoració del taller ha estat molt positiva i enriquidora.

Comparteix la notícia: