Vés al contingut
Perruqueria UNIC

Generant oportunitats laborals per a joves

Perruqueria UNIC

La perruqueria UNIC, situada a la seu de la Coordinadora, al carrer Trajà, 14, ha tornat a obrir les seves portes! Ofereix un servei de qualitat i professional: afaitat, celles, tall de puntes, serrell, tall de cabell i dibuixos capil·lars.

 

Ets treballador/a del grup de Sinergia Social? Demana la teva hora!

Aquest servei està dirigit a tots els i les joves dels diferents centres i serveis i a tot l’equip professional que forma part de la Coordinadora Sinergia Social.

Reserva el dia i l’hora enviant un correu a unic@sinergia.org o 93 268 22 22

 

Una oportunitat laboral per a joves

En Tarek Bekkour és el jove perruquer d’aquest servei, esdevenint una experiència i oportunitat laboral per a ell

Va cursar un curs de perruqueria masculina i barberia a l’acadèmia Casanova a Manresa i gaudeix molt fent la seva feina alhora que sap que aquesta experiència li obrirà altres oportunitats futures. Així mateix, en Tarek també ha comptat amb el suport del Servei d’Acompanyament Especialitzat per a Joves (SAEJ). El SAEJ es defineix com un servei tècnic especialitzat alternatiu a l’acolliment residencial, que té per objecte acompanyar persones joves tutelades i extutelades de 16 a 21 anys en el seu procés d’autonomia i emancipació.

Les persones joves accedeixen voluntàriament i el servei assumeix la seva guarda durant la minoria d’edat, garantint la seva protecció i proveint-los de la cobertura de les necessitats bàsiques relatives a l’habitatge i la manutenció. El projecte es basa en una intervenció individualitzada i un itinerari d’inserció sociolaboral. La Fundació Mercè Fontanilles va ser la primera entitat a donar forma al primer "Servei d’Atenció Especialitzat a Menors Immigrants". Aquest servei inicia la seva activitat als anys noranta, oferint un servei adaptat a les necessitats detectades i característiques del col·lectiu dels joves migrats sols.

El servei de perruqueria s’emmarca dins les línies estratègiques de la Coordinadora Sinergia Social, quant a facilitar que les entitats membres generin llocs de treball que facilitin la incorporació de col·lectius en risc d’exclusió social.