Estrenem Any, Imatge i Seu!

10 Desembre 2019

 

Estrenem any, imatge i seu!

Coincidint amb el nou any, la Fundació Mercè Fontanilles, estrena imatge i seu, circumstància que esdevé un canvi substancial en l’organització i l’atenció de l’entitat.

D’una banda, tant el logotip com la resta de representacions gràfiques de la Fundació s’han modernitzat fent servir uns criteris de simplicitat alhora que s’han unificat en relació amb les altres entitats que també formen part de la coordinadora Sinergia Social.

Tanmateix, el gran canvi que protagonitza l’FMF, que fa atenció a col•lectius en risc d’exclusió social des de fa 33 anys, correspon al trasllat d’ubicació. Així, de l’actual seu de la Via Laietana, on hi ha estat vint-i-dos anys, a partir del 23 de desembre estarà situada al carrer Trajà, 10, de Barcelona, un edifici al costat de la Gran Via que triplica en grandària l’actual espai i proporcionarà una infraestructura àmplia i adequada a les actuals i futures necessitats d’atenció i gestió de la Fundació.

A les noves instal•lacions hi treballaran entorn d’una seixantena de persones, sumant les que integren el servei del Punt d’Atenció Energètica que fins ara estaven ubicats a les Corts. La nova seu també ha estat concebuda i reformada des del respecte i la cura al medi ambient tot seguint paràmetres d’estalvi en el consum elèctric, d’aigua i de paper.