Vés al contingut
pexels-photo-886521.jpeg

Enguany s’ha celebrat la primera edició del concurs “Tenyeix-te de Verd”

pexels-photo-886521.jpeg

Enguany s’ha celebrat la 1 edició del concurs: “Tenyeix-te de Verd”.

Ja tenim proposta guanyadora del concurs “Tenyeix-te de Verd”.

El grup de joves del centre de Lledoners han guanyat el concurs “Tenyeix-te de Verd”:

Una iniciativa que la Fundació Mercè Fontanilles va posar en marxa a principis d’estiu per a facilitar la implementació de la seva política de sostenibilitat i responsabilitat mediambiental en la praxi diària i el funcionament general dels seus centres i serveis. Per aquest motiu, el concurs ha implicat a infants i joves com a motors generadors d’idees i mesures inspirades en les 4R, que són els principis fonamentals de l’educació ambiental i el reciclatge en l’àmbit europeu: Reduir, Reciclar, Reutilitzar i Recuperar.

Infants i joves de tots els centres i serveis de l’entitat han fet propostes de mesures de sostenibilitat i responsabilitat mediambiental assolibles, pràctiques i creatives, que posteriorment han plasmat en pòsters o cartells que es faran servir per divulgar-les i sensibilitzar sobre la seva aplicació als equips de treball i al conjunt de les persones usuàries de cada servei o centre.

El concurs “Tenyeix-te de Verd”, s’emmarca dins del Pla de Sostenibilitat endegat per l’entitat i en concret, en el programa d’accions, campanyes i activitats informatives i de conscienciació destinades a fomentar les bones pràctiques en l’ús del paper i el seu reciclatge així com en la necessitat de fer estalvi energètic i reduir la utilització de plàstics.

Aquest treball ha estat escollit per una comissió interna que ha valorat la tasca realitzada sota els criteris de creativitat, visibilitat i un contingut clar i complet. Tots els pòsters i cartells presentats formaran part d’una exposició ubicada al Centre de Gestió de la Fundació Mercè Fontanilles a Barcelona a partir d’aquest mes de setembre.