Des de Ghana... a la FMF

Dilluns, 9 Desembre, 2019
Tipus: 
actualitat

 

DES DE GHANA... A LA FUNDACIÓ MERCÉ FONTANILLES

Christian Barmu va néixer a Ghana i ha aconseguit estabilitzar la seva vida a Barcelona treballant a la Fundació Mercè Fontanilles i vivint en un dels seus pisos d’acollida. Fa uns trenta anys que en Christian va marxar del seu país natal i després d’un periple de prop de vint anys treballant a Nigèria, Mali, les Canàries i Cadis, va arribar a Barcelona cap al 2010.

Treballant a Granollers se li va diagnosticar una malaltia renal que va acabar en un trasplantament realitzat a un hospital de Barcelona. Per mitjà dels serveis socials, Christian va contactar amb la Fundació i des de llavors ha viscut en el pis d’acollida de l’FMF per a persones en risc d’exclusió social. Gràcies a l’atenció, la tranquil•litat i l’estabilitat que en Christian ha tingut aquests últims anys, ha pogut millorar notablement la seva salut i ha tornat a treballar, mitjançant el programa Formació i Treball del SOC, fent tasques de neteja en diferents espais de la mateixa Fundació.

En Christian afirma sentir-se content i orgullós de tot el que ha aconseguit i, en especial, de l’aprenentatge de nous oficis a través de formacions de cuina, bugaderia, forn i pastisseria.

 

 

Comparteix la notícia: