Contra la violència de gènere

21 Desembre 2020

 

Contra la violència de gènere

Aprofitant la celebració, cada 25 de novembre, Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra la Dona, els centres i serveis de la Fundació Mercè Fontanilles han treballat en la creació de diversos lemes sobre la violència masclista i la igualtat de gènere.

La Fundació ha participat així en la proposta “Posa-ho en paraules”, un concurs d’eslògans convocat per la Coordinadora Sinergia Social amb l’objectiu de promoure accions de sensibilització entorn del gènere entre els i les professionals i les persones usuàries de totes les entitats que hi formen part.

Amb aquesta iniciativa es facilita, d’una banda, la voluntat de crear una major comunitat i col·laboració entre les entitats i les persones que atenen, i al mateix temps contribuir al desplegament del Pla d’Igualtat i a l’ús del llenguatge inclusiu en totes les interaccions, accions i escrits de les entitats. Aquesta política de participació comunitària és una de les principals apostes de la coordinadora i, en especial, de la Fundació Mercè Fontanilles, amb l’interès de generar canvis d’actituds que fomentin una societat més justa, respectuosa i igualitària.