Vés al contingut
_mg_0147.jpg

Celebrem el Dia Mundial del Medi Ambient

_mg_0147.jpg

Joves dels diferents serveis i centres de la Fundació han presentat un total de dinou accions i propostes mediambientals com a resposta a una activitat de conscienciació vinculada al Dia Mundial del Medi Ambient celebrat el 5 de juny.

Aquesta activitat està emmarcada en el Pla de Sostenibilitat de Sinergia Social i pretén promoure la creació i posada en marxa de bones pràctiques educatives i de cura del medi ambient en tots els centres i serveis de les entitats que hi formen part. En concret, en l’edició 2022 les entitats participants han estat Fundació Mercè Fontanilles, Fundació Ciutat i Valors i la Fundació Persona i Valors.

Les propostes s’han presentat en diferents formats. Així, per convidar a la reflexió sobre la importància de contribuir al respecte i protecció del medi ambient a través d’unes bones pràctiques personals s’han confeccionat maquetes, s’han pintat murals i s’han creat peces audiovisuals sobre la contaminació de la natura i la necessitat d’actuar amb celeritat. També s’han presentat propostes de reciclatge, creació d’horts i un forn solar. Aquestes iniciatives serviran per continuar aprofundint en els usos i les maneres de fer que, tant en el camp com a ciutat, siguin respectuoses amb l’entorn, la natura i la comunitat. Un plantejament que amplia i enriqueix el Pla Mediambiental de l’entitat.