Aquest desembre FEM FIRA

Dilluns, 9 Desembre, 2019
Tipus: 
actualitat

 

DESEMBRE DE FIRA I CONSUM RESPONSABLE! 

En el marc de les festes de Nadal, La Fundació Mercè Fontanilles participa en la V Fira de Consum Responsable i d’Economia Social i Solidària, que té lloc entre els dies 20 i 31 de desembre a Plaça Catalunya de Barcelona.

La Fundació hi és present a través de l’empresa d’inserció laboral Art Integrat, que posa a la venda diferents peces d’artesania i bijuteria fetes per joves en risc d’exclusió social en els seus tallers d’integració social. Així, els visitants de la Fira trobaran figures de fang i cartó, peces de bijuteria i estampació de samarretes – inspirades en les tradicions, ornaments i símbols de la cultura catalana – dissenyades i realitzades per aquests joves. La Fundació s’implica d’aquesta manera en una cita anual, organitzada pel Comissionat d’Economia Social, Desenvolupament Local i Consum de l’Ajuntament de Barcelona, que té com a objectiu facilitar el consum sostenible, solidari i de proximitat a la ciutat.

Una seixantena d’entitats, empreses i projectes d’aquest àmbit participen en la Fira, que juntament amb altres iniciatives vol mostrar a la ciutadania que és possible fer consum responsable i que l’economia social i solidària i de proximitat és ja una realitat a Barcelona. La Fira està ubicada a la corona exterior de la plaça Catalunya i roman oberta entre les 11 i les 20:30 hores, excepte els dies de Nadal i Sant Esteve. També hi ha previst instal·lar una carpa amb l’Espai Consum Responsable, on es programen activitats de debat, actuacions musicals i de públic familiar, de sensibilització i promoció del consum responsable.

Comparteix la notícia: