Vés al contingut
Història ACSS

Instal·lacions

Imatge d'aules de formació

Aules de formació

A la Fundació Mercè Fontanilles disposem de 6 aules de formació en les quals impartim els cursos a les persones que es troben en una situació d'exclusió social i que necessiten ajuda per a la seva inserció laboral.

Imatge d'espais comuns

Espais comuns per a usuaris/es

Les zones comunes pels usuaris/es compten amb espais còmodes, un menjador per poder fer els àpats, un espai amb ordinadors i un projector.

Imatge d'Espais Centre de gestió

Espais Centre de gestió

Al centre de gestió es duen a terme reunions tasques de gestió amb els centres vinculats i les entitats adherides a l'Associació Coordinadora Sinergia Social.

Imatge de Despatxos

Despatxos d'atenció personalitzada

L'atenció als i les usuàries és un dels pilars fonamentals dels serveis que ofereix la Fundació Mercè Fontanilles. Per aquest motiu, comptem amb despatxos habilitats perquè els usuaris i usuàries que ho necessitin, puguin tenir una atenció personalitzada segons les seves necessitats.

Imatge de Sales de reunions

Sales de reunions

Disposem de diverses sales de reunions anomenades segons diversos punts del territori català.

En aquestes sales es duen a terme tant reunions físiques amb l’equip i amb persones convidades com reunions telemàtiques a través de plataformes digitals, ja que les sales compten amb pantalla, càmera i micròfon per a poder dur a terme les reunions.