Col·laborar amb donacions

Fundació Mercè Fontanilles destina les donacions exclusivament a la millora dels recursos i equipaments dels diferents serveis residencials i projectes de l’entitat.
 
En una organització a on els espais residencials són claus per atendre a l’usuariat, la renovació d’equipament i material, així com, el manteniment i millora de les infraestructures permet millorar els espais de convivència i la realització d’activitats complementàries. 
 
Gràcies per confiar en la nostra tasca i per contribuir amb la teva aportació a millorar els projectes i recursos de la fundació.
 

Col·laborar Mercè Fontanilles Donacions Contacta Ajuda

 

Tractament de dades*

En compliment de la legislació vigent de protecció de dades personals, els informen que les dades que ens comuniquen seran gestionades per la nostra entitat, de la següent forma:

Responsable

Fundació Mercè Fontanilles

Finalitat

Gestionar les dades personals a demanda de l’interessat per diversos motius (contacte, voluntariat, donacions i enviament de currículums vitae).

Legitimació

Consentiment de l’interessat.

Destinataris

Només hi ha cessió de dades a la resta d’entitats pertanyents a la coordinadora Sinergia Social en el cas d’enviament de currículums vitae i comunicació.
No hi ha cap tipus de cessió de dades en els casos de contacte, voluntariat i donacions.

Drets

Accés, rectificació, supressió, limitació, oposició i portabilitat de les dades.