Programes de Qualificació Professional Inicial que es realitzen a la ciutat de Barcelona

PQPI Auxiliar Fusteria
Dimarts, 11 Març, 2014
Tipus: 
formació laboral

La Fundació BCN Formació Professional ha editat un vídeo a on es recull alguns dels PQPI que s’imparteixen a la ciutat de Barcelona amb el cofinançament de l’Ajuntament de Barcelona.

El Programa de Qualificació Professional Inicial d'Auxiliar de treballs de Fusteria i Instal·lació de Mobles de la Fundació Mercè Fontanilles ha participat en la creació del vídeo.

Podeu veure el vídeo al següent enllaç

Programes de Qualificació Professional Inicial

Els PQPI faciliten l’inici d’un itinerari professional i formatiu a joves més grans de 16 anys i menors de 21 anys que no hagin obtingut el graduat en ESO.

Aquests programes proporcionen als participants una formació professional elemental que facilita la incorporació laboral. A més, permeten el desenvolupament d’actituds i competències que contribueixen al creixement personal, així com, a la inserció social i laboral. Un altre dels objectius dels programes és afavorir la continuïtat educativa dels alumnes.

Un cop finalitzada amb èxit l’acció formativa, els estudiants poden obtenir el graduat en ESO, continuar la seva formació professional en un cicle formatiu de grau mitjà, així com, trobar ocupació al sector en el que han estat formats.

PQPI d'Auxliar de Fusteria i Instal·lació de Mobles

El PQPI d'Auxiliar de treballs de Fusteria i Instal·lació de Mobles de la Fundació Mercè Fontanilles té una durada total de 958,5 hores de les que 150 hores corresponen a pràctiques en empresa. Els nostres alumnes poden ocupar els següents llocs de treball:

  • Auxiliar de fuster
  • Auxiliar de muntador de productes d’ebanisteria en general
  • Auxiliar de muntador de mobles de fusta o similars
  • Auxiliar de muntador de productes de fusta
  • Operador auxiliar de tren d’acabats de productes de fusta
  • Operador auxiliar en la industria d’acabats de fusta i derivats

Al següent díptic podeu ampliar informació sobre l’acció formativa.
 

Comparteix la notícia: