saej

El proper dissabte, el Canal 33 emetrà el documental “Corredors de Fons”

Durant els mesos de gener i febrer, més de 700 persones han assistit a les projeccions del documental als Cinemes Girona. I han participat als posteriors col·loquis amb els protagonistes, la directora Isabel Fernández, i les entitats que donen suport als menors immigrants no acompanyats quan arriben a la majoria d’edat.

L’estrena representa l’oportunitat de veure per primera vegada en televisió les experiències de vida dels tres joves; tres adolescents que van arribar sols a Barcelona a la recerca d’un futur millor i que acaben de complir la majoria d’edat.

Preestrena Documental Corredors de Fons

Joves que reben el suport de la Fundació Mercè Fontanilles, professionals i col·laboradors de l’entitat varem assistir a la preestrena del documental. Abans de la projecció la productora, la directora Isabel Fernández i en Sergi Gabernet (responsable del Servei d’Acompanyament Especialitzat en Joves) van contextualitzar la situació en la que arriben els menors no documentats a Catalunya i les diferents problemàtiques que aquesta situació els hi comporta als joves.

Preestrena del documental Corredors de Fons als Cinemes Girona de Barcelona

Corredors de Fons és un documental dirigit per Isabel Fernández i protagonitzat per l’Ahmed, en Lukman i en Mamadou; tres joves que van emigrar dels seus països i han rebut el suport del Servei d’Acompanyament Especialitzat en Joves de la Fundació Mercè Fontanilles.

El documental explica a través d’aquests tres testimonis la situació dels joves immigrants en el nostre país: com arriben a Europa, quins són els seus somnis, les dificultats que es troben en la seva nova vida...

El documental “Corredors de fons” acaba de ser nominat als premis Prix Europa 2013

Isabel Fernández - Guionista, directora i productora de documentals i programes de televisió de no ficció. Ha realitzat documentals biogràfics, culturals i socials per a televisions d’arreu d’Europa. L’any 2010 el documental “El fill de son pare” va rebre una Menció Especial del Jurat en els Prix Europa.