actualitat

Compartim la història de l'Omar

 

Compartim la història de l’Omar, un jove procedent del Marroc que ens explica la seva experiència al CRAE Lledoners i els seus reptes de cara al futur. Entrevista publicada a elCugatenc.

Quan vas arribar al país?

Vaig arribar el setembre del 2017.

Per què vas decidir iniciar aquest viatge?

Entrega diplomes carretoner i mosso de magatzem

#BonesNoticies Avui celebrem l'últim dia del #curs de carretoner i mosso de magatzem de #IncorporalaCaixa amb l'entrega dels diplomes. Aquesta #formació ajuda a millorar les competències dels usuaris/es i suposa un impuls per la seva inserció laboral. @FundlaCaixaCAT. #ocupació

Tallers Gaudí visita la Fundació Roure - Maig

El grup de joves dels Tallers Gaudí han visitat aquesta setmana la Fundació Roure. On han pogut acompanyar i passejar amb les persones grans del Centre de Dia. Una trobada molt especial i enriquidora de diferents generacions.

 

Hem visitat les instal·lacions de Mercabarna

Avui el grup d’alumnes del curs de carretoner i mosso de magatzem han visitat les instal·lacions de Mercabarna, on començaran les pràctiques aquest mes de juliol. Una visita molt profitosa, on han pogut conèixer, tant el sistema de funcionament intern del magatzem, com totes les seves diferents àrees i seccions.

Nou curs carretoner i mosso de magatzem

Iniciem el curs de carretoner i mosso de magatzem dins del marc Punt Formatiu IncorporalaCaixa. Primer dia de presentacions i introducció a les competències transversals.

  

Curs carretoner i mosso de magatzem

Curs finalitzat de carretoner i mosso de magatzem de Incorpora La Caixa.

Aquesta formació suposa un gran impuls per la seva inserció laboral. I la col·laboració amb La Caixa ha estat essencial, junts treballem per crear noves oportunitats.

Navegar a vela

Dos joves pertanyents al servei del SAEJ (servei d'acompanyament especialitzat per a persones joves tutelades i extutelades) de la Fundació Mercè Fontanilles estant cursant una formació d’auxiliars de monitors de vela i manteniment d’embarcacions amb l’objectiu de reforçar i ampliar el seu horitzó d’inserció laboral. El servei ha seleccionat els seus participants en funció de la motivació que hi tenen en relació a les activitats nàutiques.

Concurs de disseny #COVERTAG

Salman Akdim amb la proposta "Ulls amb món al cap" i Azzedine Belghmari amb el treball "Me siento raro y diferente en la ciudad" han guanyat el concurs de disseny gràfic #COVERTAG, convocatòria d'imatge UNZIP de l’any 2019. El concurs estava convocat per UNZIP, un equipament que desenvolupa el programa d’arts visuals de l’Ajuntament del Prat de Llobregat amb l'objectiu de promoure i facilitar la pràctica artística a la ciutat.

Sortida al cinema

En el marc de les activitats d'aprenentatge i lleure que porta a terme el servei d'acompanyament especialitzat per a persones joves tutelades i extutelades (SAEJ) de la Fundació Mercè Fontanilles, en el mes de gener es va organitzar una sortida al cinema amb sis joves usuaris. Acompanyats de dues educadores, els adolescents van poder gaudir de l'octava entrega de la sèrie de pel·lícules de Rocky, en un conegut multicinema de la ciutat de Barcelona.

Pàgines