actualitat

Programa Activa't

 

La Fundació Mercè Fontanilles, que forma part de la Coordinadora d’Entitats Sinergia Social, ha iniciat aquest curs 2019 – 2020 el programa Activa’t, de formació i ocupació. Aquest programa s’adreça a persones adolescents i joves migrades soles ateses als recursos residencials i serveis del sistema de protecció català.

Fem Servir un Llenguatge No Sexista!

 

FEM SERVIR UN LLENGUATGE NO SEXISTA!

 

Sinergia Social, coordinadora de diverses entitats, entre elles: la Fundació Mercè Fontanilles, està elaborant una guia per fomentar l’ús d’un llenguatge inclusiu amb perspectiva de gènere als serveis i centres integrats dins de la coordinadora.

La FMF estrenarà imatge i seu

 

LA FMF ESTRENARÀ IMATGE I SEU

 

Iniciem un nou curs amb dues novetats que ens fan especialment il·lusió i que tenen a veure amb el canvi i l'evolució que està experimentant la Fundació Mercè Fontanilles. Aquestes notícies tenen a veure amb la ubicació de la seu i la nova imatge de l'entitat i de la Coordinadora Sinergia Social.

Compartim la història de l'Omar

 

Compartim la història de l’Omar, un jove procedent del Marroc que ens explica la seva experiència al CRAE Lledoners i els seus reptes de cara al futur. Entrevista publicada a elCugatenc.

Quan vas arribar al país?

Vaig arribar el setembre del 2017.

Per què vas decidir iniciar aquest viatge?

Tallers Gaudí visita la Fundació Roure - Maig

El grup de joves dels Tallers Gaudí han visitat aquesta setmana la Fundació Roure. On han pogut acompanyar i passejar amb les persones grans del Centre de Dia. Una trobada molt especial i enriquidora de diferents generacions.

 

Entrega diplomes carretoner i mosso de magatzem

#BonesNoticies Avui celebrem l'últim dia del #curs de carretoner i mosso de magatzem de #IncorporalaCaixa amb l'entrega dels diplomes. Aquesta #formació ajuda a millorar les competències dels usuaris/es i suposa un impuls per la seva inserció laboral. @FundlaCaixaCAT. #ocupació

Pàgines