actualitat

Tallers Gaudí visita la Fundació Roure - Maig

El grup de joves dels Tallers Gaudí han visitat aquesta setmana la Fundació Roure. On han pogut acompanyar i passejar amb les persones grans del Centre de Dia. Una trobada molt especial i enriquidora de diferents generacions.

 

Hem visitat les instal·lacions de Mercabarna

Avui el grup d’alumnes del curs de carretoner i mosso de magatzem han visitat les instal·lacions de Mercabarna, on començaran les pràctiques aquest mes de juliol. Una visita molt profitosa, on han pogut conèixer, tant el sistema de funcionament intern del magatzem, com totes les seves diferents àrees i seccions.

Nou curs carretoner i mosso de magatzem

Iniciem el curs de carretoner i mosso de magatzem dins del marc Punt Formatiu IncorporalaCaixa. Primer dia de presentacions i introducció a les competències transversals.

  

Curs carretoner i mosso de magatzem

Curs finalitzat de carretoner i mosso de magatzem de Incorpora La Caixa.

Aquesta formació suposa un gran impuls per la seva inserció laboral. I la col·laboració amb La Caixa ha estat essencial, junts treballem per crear noves oportunitats.

Navegar a vela

Dos joves pertanyents al servei del SAEJ (servei d'acompanyament especialitzat per a persones joves tutelades i extutelades) de la Fundació Mercè Fontanilles estant cursant una formació d’auxiliars de monitors de vela i manteniment d’embarcacions amb l’objectiu de reforçar i ampliar el seu horitzó d’inserció laboral. El servei ha seleccionat els seus participants en funció de la motivació que hi tenen en relació a les activitats nàutiques.

Concurs de disseny #COVERTAG

Salman Akdim amb la proposta "Ulls amb món al cap" i Azzedine Belghmari amb el treball "Me siento raro y diferente en la ciudad" han guanyat el concurs de disseny gràfic #COVERTAG, convocatòria d'imatge UNZIP de l’any 2019. El concurs estava convocat per UNZIP, un equipament que desenvolupa el programa d’arts visuals de l’Ajuntament del Prat de Llobregat amb l'objectiu de promoure i facilitar la pràctica artística a la ciutat.

Sortida al cinema

En el marc de les activitats d'aprenentatge i lleure que porta a terme el servei d'acompanyament especialitzat per a persones joves tutelades i extutelades (SAEJ) de la Fundació Mercè Fontanilles, en el mes de gener es va organitzar una sortida al cinema amb sis joves usuaris. Acompanyats de dues educadores, els adolescents van poder gaudir de l'octava entrega de la sèrie de pel·lícules de Rocky, en un conegut multicinema de la ciutat de Barcelona.

Jornades Reincorpora de l’Obra Social La Caixa

La Fundació Mercè Fontanilles (FMF), membre del programa Reincorpora de l'Obra Social La Caixa, va participar el passat novembre en unes jornades a CaixaForum destinades a valorar i reconèixer la tasca de la vintena d'entitats que formen part d'un projecte destinat a millorar l'ocupabilitat de persones que estan en fase final de condemna.

Col·laborem en el Gran Recapte

Dotze joves del Centre Estrep de Sant Salvador de Guardiola van participar en la darrera campanya del Gran Recapte, que es porta a terme al voltant del Nadal. Aquest és el cinquè any que l'entitat col•labora amb el Gran Recapte. En aquesta ocasió, el destí dels joves va ser el supermercat Lidl de Manresa. La tasca de recollida d'aliments que van desenvolupar els va facilitar poder relacionar-se amb altres voluntaris així com amb clients de l'establiment i observar l'esperit de col•laboració i de solidaritat amb el qual es va desenvolupar la campanya.

Pàgines