Fundació Mercè Fontanilles signa el conveni 2014-2015 amb el programa Incorpora de “La Caixa”

Incorpora Obra Social La Caixa i Mercè Fontanilles
Dijous, 13 Febrer, 2014
Tipus: 
Incorpora
El Programa Incorpora aglutina diverses entitats socials que tenen com a objectiu comú fomentar la contractació de persones amb dificultats d’accés al mercat laboral i promoure la Responsabilitat Social Corporativa en les empreses.

El 7 de Febrer es va celebrar al Palau Macaya de Barcelona la signatura del nou conveni Incorpora 2014-2015 amb les entitats col·laboradores del programa d’inserció social i laboral de l’Obra Social “La Caixa” de la província de Barcelona.

Resultats Programa Incorpora Barcelona 2013

En l’acte, en Jaume Farré - Director de Programes Socials de la Fundació “La Caixa” -, va presentar les dades relatives a l’any 2013 i va projectar els reptes de futur del programa Incorpora per enguany.

Jaume Farré Incorpora la Caixa Resultats 2013A la província de Barcelona el programa van assolir 3.377 insercions, el que representa un 36% més respecte el 2012 (2.487 insercions). A aquest bons resultats, s’han de sumar l’increment d’empreses contractants que el darrer any van representar 1.224 organitzacions, un augment del 34% respecte l’any 2012 (913 empreses).
En paraules del Director de Programes Socials: “a la província de Barcelona, aquests increments tan positius, en tots els indicadors, és gràcies a les 67 entitats socials col·laboradores, i als 149 tècnics insertors i prospectors que fan possible aquest programa”.
En aquesta línia, Jaume Farré va destacar la valoració de les empreses contractants pel que respecta al suport dels tècnics d’inserció a les seves necessitats de contractació: “el 100% de les empreses tornaria a fer servir els serveis Incorpora”.

Reptes de futur 2014-2015
  • El primer repte és incrementar l'ocupabilitat de les persones més vulnerables. Creant una major oferta de formació gratuïta d'entitats col·laboradores amb la finalitat de millorar la capacitació professional de les persones ateses.
  • Continuar atenent els diferents col·lectius, posant èmfasis en les persones majors de 45 anys que en l’actualitat estan en alt risc d’exclusió social.
  • Finalment, seguir augmentant l’eficiència de la xarxa Incorpora, amb el desenvolupament i implantació de nous instruments, col•laboracions amb altres agents del territori, així com, seguir consolidant la vinculació entre el teixit social i empresarial.

Amb la signatura del nou conveni, Fundació Mercè Fontanilles dona continuïtat a l’estreta col·laboració amb l’Obra Social de “la Caixa”; que permet treballar en xarxa per progressar en la inserció i l’ocupació de les persones ateses.

Signatura Coveni Incorpora 2014 Mercè Fontanilles

Pepa Arqué - Directora Tècnica - signant el nou conveni 2014-2015

Comparteix la notícia: