Preestrena Documental Corredors de Fons

Documental Corredors Fons participacio Fundació Mercè Fontanilles
Divendres, 20 Desembre, 2013
Tipus: 
saej

Joves que reben el suport de la Fundació Mercè Fontanilles, professionals i col·laboradors de l’entitat varem assistir a la preestrena del documental. Abans de la projecció la productora, la directora Isabel Fernández i en Sergi Gabernet (responsable del Servei d’Acompanyament Especialitzat en Joves) van contextualitzar la situació en la que arriben els menors no documentats a Catalunya i les diferents problemàtiques que aquesta situació els hi comporta als joves.

Després de la projecció, va ser el torn de l’Ahmed i Mamamdou que van compartir amb tots els assistents les seves experiències.

El proper gener estan programades tres sessions més, els dies 16, 23 i 30, acompanyades de diferents xerrades i debats sobre la problemàtica dels menors indocumentats i el pas a la majoria d’edat. Trobareu la informació d’aquests esdeveniments al Facebook Corredors de Fons.

immigracio joves atencio serveis socials merce fontanilles corredors de fons documentalimmigracio joves atencio serveis socials merce fontanilles corredors de fons documentalimmigracio joves atencio serveis socials merce fontanilles corredors de fons documentalimmigracio joves atencio serveis socials merce fontanilles corredors de fons documental

Comparteix la notícia: