Notícies

Divendres, 24 Desembre, 2021
Sota l’eslògan general “Sumem Bo i Local. Ara, aquí i tot l’any!”, la Fundació Mercè Fontanilles participa en la VII Fira de Consum Responsable i d’Economia Social i Solidària, que se celebra del 23 al 30 de desembre a Plaça Catalunya de Barcelona.
Divendres, 24 Desembre, 2021
Un col·lectiu que amb aquesta modificació podrà disposar de permís de residència i treball a partir dels 16 anys, facilitant que es pugui renovar per dos anys a partir de la majoria d’edat.
Divendres, 24 Desembre, 2021
Avançar en la implantació dels objectius d’igualtat i dels drets de les dones és una de les guies prioritàries de l’acció de la Coordinadora Sinergia Social que, amb aquesta finalitat, ha creat una Comissió Negociadora del Pla d’Igualtat. Aquesta comissió acaba d’actualitzar el darrer pla d’igualtat -creat l’any 2020 en substitució del que ja existia cinc anys abans-.
Teatre
Divendres, 24 Desembre, 2021
Nou joves dels diferents serveis i centres de la Fundació estan fent servir la creativitat, el teatre i la música per aprendre català d’una manera diferent i lúdica.
Divendres, 24 Desembre, 2021
Fa més de 30 anys que la Fundació Mercè Fontanilles dona suport ininterrompudament a les persones que han de conviure amb el VIH oferint serveis d’acollida i suport
Divendres, 24 Desembre, 2021
La Fundació endega una nova edició del programa d'inserció laboral per a joves Activa l'Ocupació, que vol reforçar l'ocupabilitat de les persones joves que no treballen i no estan integrades en els sistemes d'educació o formació.
Divendres, 29 Octubre, 2021
L'aprovació, el passat 19 d’octubre, del Reial Decret 903/2021 que reforma el Reglament 557/2011 de la llei d'estrangeria fa possible la regularització de la situació administrativa del col·lectiu de persones joves migrades soles tutelades i extutelades per la Generalitat de Catalunya.
Dijous, 14 Octubre, 2021
Aquest mes hem incorporat nous perfils professionals joves a la Fundació gràcies al Programa de Garantia Juvenil. Aquesta és una proposta de la Unió Europea per facilitar a les persones joves el seu accés al mercat laboral.
Dimecres, 13 Octubre, 2021
Cinc joves del programa Incorpora Jove que gestiona la Fundació Mercè Fontanilles estan cursant el Graduat en educació secundària amb la finalitat d’augmentar el seu nivell acadèmic i, en conseqüència, el seu nivell d’ocupabilitat.
Dimecres, 13 Octubre, 2021
La ferma voluntat de l’FMF d’implantar mesures i accions dirigides cap a la seva sostenibilitat mediambiental ha tingut una significativa concreció aquest estiu en la instal·lació d’una seixantena de plaques solars fotovoltaiques

Pàgines