Nova Formació d'Auxiliar de Viticultor/a

Dilluns, 30 Setembre, 2019
Tipus: 
actualitat

 

NOVA FORMACIÓ D'AUXILIAR DE VITICULTOR/A

 

La Fundació Mercè Fontanilles ha creat una nova formació, dins del Programa Incorpora Jove, destinada a persones que vulguin aprendre l’ofici de viticultor/a. El grup de joves seguiran l’itinerari formatiu d’Incorpora Jove, que consta d’un centenar d’hores de competències transversals, vuitanta hores en la capacitació tècnica i un nombre similar de temps de pràctiques no laborals.

La formació tècnica i les pràctiques es desenvoluparan en finques de vinyaters de l’Associació de Viticultors del Penedès, entitat per a qui s’ha creat aquesta formació a mida amb l’objectiu de cobrir la demanda de professionals que habitualment es necessiten durant el cicle de cultiu de la vinya i el vi, des de la poda fins a la verema. D’aquesta manera, els alumnes podran tenir un ampli coneixement de la vinya, de les varietats del raïm i del seu cultiu així com del procés d’elaboració del vi.

Al mateix temps, els joves disposaran d’oportunitats laborals que puguin esdevenir més fàcilment en llocs de treball estables. Aquesta formació d’aprenent/a de viticultor es posarà en marxa entre setembre i octubre i estarà oberta a beneficiaris pertanyents al Programa Incorpora Jove.

         

 

Comparteix la notícia: