Fundació Mercè Fontanilles representada a la recepció d’entitats de solidaritat social celebrada el 24 de juny al Palau Reial d’El Pardo

recepcio_majestats_entitats_socials_rei
Divendres, 4 Juliol, 2014
Tipus: 
institucional
treball en xarxa

Ses Majestats els Reis, la ministra de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, Ana Mato, i el secretari general de Cooperació Internacional al Desenvolupament, Gonzalo Robles, es van reunir amb representats d’entitats de solidaritat social.

La Federació d’Entitats amb projectes i Pisos Assistits (FEPA), fou una de les 200 entitats convocades en representació de totes les entitats que treballen per afavorir l’autonomia i la igualtat d’oportunitats dels joves i les joves sense suport familiar en procés d’emancipació, especialment dels tutelats i extutelats. Pepa Arqué, Directora Tècnica de Fundació Mercè Fontanilles i Presidenta de FEPA va assistir a l’acte en representació de la plataforma.

Sa Majestat Reina Letizia amb Pepa Arqué Presidenta de FEPA

- Sa Majestat Reina Letizia amb Pepa Arqué Presidenta de FEPA -

En el seu discurs Sa Majestat el Rei Felip VI va ressaltar “l’impacte social elevat de les organitzacions que contribueix a millorar la vida de moltes persones i que afavoreix al conjunt de la societat”. Així mateix, va destacar que “les vostres tasques son eficaces, tenen resultats tangibles i concrets que alleugereixen la situació de nombroses persones. Afavoriu, en suma, a la societat en el seu conjunt”.

Finalment, va reconèixer el treball diari de tots els professionals; “sense dubte, us enalteix com individus, com homes i dones íntegres compromesos amb vostra societat. Enhorabona per ser així i per l’exemple que doneu a tots”.

 Recepció al Palau d'El Pardo 24 de juny 2014 Entitats Socials

- Recepció al Palau d'El Pardo 24 de juny 2014 -

Comparteix la notícia: