Treball i Joves a la comarca del Segrià

El projecte Treball i joves es dirigeix a joves de 16 a 29 anys en recerca de feina. Treball i joves es porta a terme a sis comarques de Catalunya: Anoia, Bages, Barcelonès, Pla d'Urgell, Segrià  i Tarragonès mitjançant una xarxa d’entitats  formada per Fundació Antonio Jiménez, Ceina, Fundació Mercè Fontanilles, Fundació Persona i Valors,  CERC@ SCCL i Fundació Casal l’Amic. Treball i joves està Subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil, d’acord amb els Programes Integrals de Garantia Juvenil, regulat per l’Ordre TSF/318/2016.
 
A la comarca de Segrià l’atenció individualitzada del personal tècnic en tutoria, orientació i acompanyament a la inserció es dirigeix a 17 joves que durant l’any 2017 reben suport per a millorar els seus perfils laborals i trobar feina. Actualment, d’aquest grup de joves 10 han trobat feina i 5 d’ells disposen de contractes de treball iguals o superiors a 6 mesos. L’equip d’experts de l’àmbit d’empresa facilita la descripció del perfil laboral a cobrir, la selecció del/de la jove incorporant nou talent ajustat a les necessitats de la empresa, assessora per aconseguir el màxim aprofitament dels beneficis existents en la contractació de personal i acompanya a la persona jove contractada al llarg de la relació laboral.

L’objectiu de millorar les competències de les persones joves participants compta, entre d’altres actuacions, amb formació gratuïta. 2 joves estan rebent formació a diferents recursos de la comarca com CIFO i Joventut.
 
Treball i joves estableix sinergies amb les empreses. Fins els moment, 14 joves han pogut conèixer de primera mà l’entorn productiu de la comarca gràcies a la implicació i responsabilitat social de les empreses Grup Unipreus, Decathlon, Masanés i Generali Seguros.
 
A la comarca de Segrià ens trobem a C/ Blondel nº 33, també ens podeu contactar mitjançant l’adreça treballijoves_lleida@sinergia.org, i trucant al 627232127.