Jornades Reincorpora de l’Obra Social La Caixa

Dimecres, 23 Gener, 2019
Tipus: 
actualitat

La Fundació Mercè Fontanilles (FMF), membre del programa Reincorpora de l'Obra Social La Caixa, va participar el passat novembre en unes jornades a CaixaForum destinades a valorar i reconèixer la tasca de la vintena d'entitats que formen part d'un projecte destinat a millorar l'ocupabilitat de persones que estan en fase final de condemna.

El programa Reincorpora, que proporciona itineraris d'integració sociolaboral des de les competències personals i professionals, ha arribat a 467 interns en règim de tercer grau i actualment s'ha fet extensiu a d'altres 146 interns de segon grau, amb els quals es treballa des de la presó per tal de promoure la seva motivació en la recerca de feina.

La consellera de Justícia, Ester Capella, va inaugurar les jornades i va lloar la tasca de les entitats que, com la Fundació, faciliten el vincle entre la presó i el mercat laboral com una peça imprescindible del procés de reinserció. Entre les diferents intervencions que hi va haver en el decurs de la jornada, que van anar a càrrec de professors, professionals i experts, va destacar la de Rafa Pino, usuari de la FMF, que va exposar el seu exitós testimoni de reinserció. El tancament de les jornades va anar a càrrec de la presidenta de la FEPA i directora de la Fundació, Pepa Arqué i del director general de Serveis per a les famílies i la infància del Ministeri de Sanitat, Ángel Parreño.

 
 

Comparteix la notícia: