Col·laborar en Voluntariat

Participar Voluntariat Fundació Mercè FontanillesEl voluntariat contribueix a la realització activitats complementàries, recolzant a l’equip de professionals o participant de forma directa en els diferents projectes; i per tant, millora la qualitat dels serveis que oferim a l’usuariat.

Si tens coneixements específics en un àmbit i t’agradaria compartir-los amb nosaltres pots dirigir una activitat física, o realitzar un taller d’escriptura o de cuina. També pots participar aportant el teu temps, acompanyant a joves o infants en sortides, excursions, activats extraescolars...

Si us plau, completa el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu.

Tractament de dades*

En compliment de la legislació vigent de protecció de dades personals, els informen que les dades que ens comuniquen seran gestionades per la nostra entitat, de la següent forma:

Responsable

Fundació Mercè Fontanilles

Finalitat

Gestionar les dades personals a demanda de l’interessat per diversos motius (contacte, voluntariat, donacions i enviament de currículums vitae).

Legitimació

Consentiment de l’interessat.

Destinataris

Només hi ha cessió de dades a la resta d’entitats pertanyents a la coordinadora Sinergia Social en el cas d’enviament de currículums vitae i comunicació.
No hi ha cap tipus de cessió de dades en els casos de contacte, voluntariat i donacions.

Drets

Accés, rectificació, supressió, limitació, oposició i portabilitat de les dades.