Entitats col·laboradores

Mercè Fontanilles continua desenvolupant noves iniciatives i projectes socials, i oferint programes i serveis de qualitat a persones, gràcies a les diferents organitzacions públiques i privades que col·laboren amb la fundació.

Les entitats finançadores confien en la nostra experiència, en l’alt nivell tècnic dels projectes de Mercè Fontanilles en funcionament i aporten recursos financers claus que permeten a la fundació continuar treballant per acomplir les missions fundacionals mitjançant els diferents programes i serveis.     

Altres entitats col·laboradores permeten incrementar la qualitat dels serveis que oferim a les persones que atenem; complementar les activitats dels programes i serveis, millorar les infraestructures i equipaments dels nostres centres i renovar materials i equipaments dels diferents projectes.    

I també col·laboren amb la Fundació Mercè Fontanilles voluntaris i voluntàries que aporten la seva dedicació i esforç, contribuint a millorar i complementar l’atenció que prestem a les persones ateses.

 Amb el suport de

Ajuntament Barcelona Mercè FontanillesDiputacio Barcelona Merce FontanillesFundacion Tripartita Merce FontanillesGeneralitat Catalunya Departament Justícia Merce FontanillesObra Social Fundació laCaixa Mercè Fontanilles

 

 

 Entitats col·laboradores