Actualitat

30 Novembre 2022

Gran intercanvi d’experiències!

La setmana passada es va organitzar un espai de reflexió entre els estudiants del grau de Treball Social a la Universitat de Barcelona i els joves que actualment estan al servei del SAEJ (Servei d'Acompanyament Especialitzat per a Persones Joves Tutelades i Extutelades) de la Fundació Mercè Fontanilles.
Llegir més
20 Setembre 2022

Èxit d'inserció laboral amb la col·laboració dels hotels OHLA!

Més de la meitat dels participants del PFI (Programa de formació i inserció) de Cambrers/res de Pisos que es va fer en col·laboració amb els hotels Ohla de Barcelona i que va finalitzar aquest passat estiu, han començat a treballar a les instal·lacions d’alguns dels hotels de la cadena a la capital catalana.
Llegir més
30 Juny 2022

Celebrem el Dia Mundial del Medi Ambient

Joves dels diferents serveis i centres de la Fundació han presentat un total de dinou accions i propostes mediambientals com a resposta a una activitat de conscienciació vinculada al Dia Mundial del Medi Ambient celebrat el 5 de juny.

Llegir més
30 Juny 2022

Garantir el dret de ciutadania de les persones joves

Iniciem la gestió, a tot el territori de Catalunya, un nou recurs d'acompanyament orientat a contribuir a la millora de la qualitat de vida de les persones joves extutelades des de la La UTE de la Fundació Mercè Fontanilles i Resilis. L'objectiu és la seva igualtat d'oportunitats

Llegir més

Pàgines